ENTITAT

Fundació Fedamar

Entitat

Som Fundació Fedamar, una entitat sense ànim de lucre, naixem al desembre de 2013, amb l’objectiu principal de donar suport i servei esportiu a totes aquelles persones amb alguna discapacitat intel.lectual i/o física i contribuir en la seva integració a la societat.
Lluitem principalment per una igualtat en l’esport i en la vida, a més d’innvoar en nous models d’integració a través de tots els valors i virtuts humanes que aporta l’esport i el lleure, com poden ser la cooperació, el treball, l’esforç, la comunicació i la superació.
És una entitat dedicada única i exclusivament a les persones amb diversitat funcional, i es lluita cada dia per millorar la vida d’aquest col•lectiu a través de l’esport, el lleure i l’adaptació al món laboral, utilitzar tot això com a vehicle per a una inclusió real.
Des del nostre naixement han aprofitat les nostres activitats més de 200 usuaris i actualment hi ha gairebé un centenar repartits en tots els projectes que tenim activat.

Missió, visió i valors

Missió

Facilitar la pràctica d’esport i altres activitats de lleure a les persones amb discapacitat.
Contribuir a la integració, a la igualtat d’oportunitats i a la inclusió en l’esport i en la vida amb el desenvolupament de les relacions socials.
Enfortir les iniciatives de participació social i esportiva del col·lectiu.
Sensibilització i visibilitat de la realitat i del dia a dia dels discapacitats amb les activitats inclusives.
Demostrar que tothom pot realitzar les activitats que vulgui

Visió

La visió a mig termini és, Fedamar com a entitat de referència a la que totes les persones del col·lectiu hi destinin les seves inquietuds en el món de l’esport i el lleure i normalitzar les activitats inclusives.
Fer que el nom de Fundació Fedamar arribi a tot el territori català.

Valors

Des de l’entitat treballem amb els mateixos valors que volem transmetre:

  • Compromís i responsabilitat amb la societat.
  • Accessibilitat i transparència.
  • Cooperació i col·laboració.
  • Professionalitat i experiència.
  • Dinamisme i innovació.

Objectiu

Estar a l’abast de totes aquelles persones amb discapacitat que volen fer esport o activitats de lleure.

Tenir una gran oferta esportiva per a poder satisfer les necessitats de tothom.

Organigrama

Posa’t en Contacte sense comprmís

Nostre objectiu principal de donar suport i servei esportiu a totes aquelles persones amb alguna discapacitat intel·lectual i/o física i contribuir en la seva integració a la societat


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/fedamar/www/wp-includes/functions.php on line 4675

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/fedamar/www/wp-includes/functions.php on line 4675